Friday, January 8, 2010

DNA 15

Ini ada design sikit untuk cadangan ana dan beberapa kawan untuk nama batch yang baru: DNA 15. Sila bagi pendapat ok ke tidak. Kalau tak setuju cakap tak setuju. Kalau nak design lain , buat request. InsyAllah ana akan buat...

13 comments:

Syaima' Hasanuddin said...

setuju!!!

nak yg wane hitam tuu...

::S::nanino said...

Alaa kte lebeh prefer yg bwh tu :D hee~ yg kaler hitam tu ok je (:

kautsarrr! said...

both are simple. but, i prefer yang hitam tu.;DD

sha'abatuniman said...

Wah!!!! cantik2. Amik je dua2! Hehe. Ana suka yg bwh tu.. baru nmpk mcm dna.. :D

Hanif said...

dua2 bleh ah..not bad.tanye bleh aper maksud "ajyalun"??

::S::nanino said...

a'ah kan afeqa . . yg bawah tu mcm cute gitu :D yeah giv me 5 ! ajyalun bukan mksudnye 'batch' ke dalam b.a. . isn't? haa btol laa tu . . kalau bole amek yg bwh tu tau . . sebab name pon dah dna 15 . . of course laa kene ade kaet mengait dgn dna . .right?

Syaima' Hasanuddin said...

benda ni logo kite ke ape??

nak letak kat t-shirt batch lalala~~

Chibi~ said...
This comment has been removed by the author.
Chibi~ said...

bleh jugak taruk kat t- shirt...
rasanya lagi sesuai pakai yg bawah..

ajda nuha said...

nk yg colour htm tu..lawa2..

Syaima' Hasanuddin said...

kalau nak letak kat t-shirt yg bwh sesuai..

*sarah jgn bahagia sgt ana komen ni!!

::S::nanino said...

Yeah! Kte buat hoodie jom . T-shirt2 ni x maen aa ;D hoodie2!

☁ håmïzåh☁ said...
This comment has been removed by a blog administrator.