Saturday, January 16, 2010

Design Baju

Assalamualaikum. Since ada org nak baju utk batch ana buat skit design hood@hoodie. Maaf sbb buruk.Kalau ada cadangan sila bagi sbb ana tak ade idea sngt..


9 comments:

::S::nanino said...

Eh bukan haritu yg awk sketch tu lagi lawa ke?

Syaima' Hasanuddin said...

hee

klau banat labuh sket eh??

korang x kesah kan harga die..

sbb topi tu jer amik cost tau..

lagi satu kene lantik s/u utk tulis
kertas keje.. nak kene mnx izin sek dulu..

kene ade lambang sek tau!

.sarah. said...

wane hitam lawa! ;)

HanaSyafiqah xD said...
This comment has been removed by the author.
IkAFaTmi™ said...

kte rse wane yg gelap klo kotor xbpe nmpk sgt..ade logo klo x guru besar x setuju..tp xsimple sgt k kwg??spe nk jd s/u f2..

Puteri said...

ohh.. ana pindah baru nk buat ehh.. -_-

ajda nuha said...

jom buat 1 4 puteri nk??haha..erk..bkn nk buat t-shirt ke??

kautsarrr! said...

yang hitam puntih tu kan. putih tu tukar lah warne biru. boleh kan? kan? just cadangan. tak kisah pun nak terima ke tak.:)

Besi Kipas(Daus Ali) said...

klu hitam gold and white lawa ....

ana pon x de idea